ΑΡΓΟΛΙΔΑ. «Ηδη συντάσσονται οι σχετικές εκθέσεις μετά την αυτοψία στην περιοχή Γκριμάρια του Δήμου Αργους - Μυκηνών που διενεργήθηκε από υπαλλήλους του Τμήματος Περιβάλλοντος, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σχετικό αίτημα προς το οποίο είχε υποβάλει το Αστυνομικό Τμήμα Αργους – Μυκηνών». Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προς τον οποίον κοινοποιήθηκε το πιο πάνω αίτημα των αστυνομικών Αρχών, με αφορμή καταγγελία που δέχθηκαν για την διάθεση σύμμικτων απορριμμάτων στην πιο πάνω περιοχή.

«Γίνονται έλεγχοι στους ανενεργούς ΧΑΔΑ, είναι ενήμερες στο σύνολό τους οι Αστυνομικές Διευθύνσεις στις Π.Ε. καθώς και η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση για την διακοπή διάθεσης απορριμμάτων στους εν λόγω χώρους μετά την έναρξη λειτουργίας της κεντρικής διαχείρισης απορριμμάτων» σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, για να καταλήξει τονίζοντας:

«Είναι απαράδεκτο να συνεχίζεται η χρήση ανενεργών ΧΑΔΑ από οργανωμένους φορείς, όπως ορισμένοι δήμοι» την ώρα μάλιστα που υπάρχουν δήμαρχοι που διαβεβαιώνουν τους πολίτες ότι στοιχίζει μεν αλλά η διαχείριση των απορριμμάτων γίνεται σωστά….

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις