ΣΠΑΡΤΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τους επικεφαλής των παρατάξεων, οι κ.κ. Βαλιώτης και Κανελλοπούλου εξέτασαν το ενδεχόμενο συνεργασίας προ των εκλογών. Οι πληροφορίες θέλουν να έγινε, καταρχάς αλλά και καταρχήν, συζήτηση για συνένωση δυνάμεων σε ένα συνδυασμό που θα έχει τη δύναμη και το εκτόπισμα να διεκδικήσει την δημοτική αρχή Σπάρτης.

Σε μια τέτοια προοπτική υπήρξαν δύο προτάσεις, αντίρροπες: Πρώτη πρόταση να αναζητηθεί τρίτο πρόσωπο, κοινής αποδοχής, ως επικεφαλής του νέου συνδυασμού με την Τασία Κανελλοπούλου και τον Βαγγέλη Βαλιώτη υποψήφιους συμβούλους. Μάλιστα ο Βαγγέλης Βαλιώτης, επικεφαλής στον πρώην δήμο Οινούντος, απ’ όπου και ξεκίνησε την αυτοδιοικητική του διαδρομή.

Δεύτερη πρόταση, η Τασία Κανελλοπούλου να είναι η επικεφαλής στο νέο συνδυασμό και υποψήφια δήμαρχος και ο Βαγγέλης Βαλιώτης Νο2. Καμία από τις προτάσεις δεν πέρασε. Το καλό κλίμα και την αισιόδοξη προοπτική διαδέχθηκε αμέσως διαφωνία, ώστε σήμερα να μην είναι ούτε ακριβής αλλά ούτε και δικαιολογημένη οποιαδήποτε αναφορά σε συνεργασία.

Όλα αυτά 17 ημέρες πριν από την κατάθεση ψηφοδελτίων. Οι δύο συνδυασμοί φαίνεται να συνεχίζουν αυτόνομοι. Να σημειωθεί ανάλογες προσεγγίσεις γίνονται και σε άλλους συνδυασμούς.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις