ΣΠΑΡΤΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες το γραφείο του Νεοκλή Κρητικού, βουλευτή της ΝΔ, δίνει γραμμή υπέρ του Δημοτικού Συνδυασμού του Μιχάλη Βακαλόπουλου, στη Σπάρτη. Η πληροφορία πηγάζει από συγκεκριμένες κινήσεις των τελευταίων ημερών, αφορά σε επιρροή προσώπων, τηλεφωνήματα και παραινέσεις που λογικά θα είναι εις γνώση του βουλευτή.

Ως γνωστόν στον δήμο Σπάρτης κατέρχονται 3 υποψήφιοι που θα έπρεπε να ενδιαφέρουν έναν βουλευτή της ΝΔ. Ο Πέτρος Δούκας, η Ντία Τζανετέα και ο Μιχάλης Βακαλόπουλος. Η στάση του βουλευτή μπορεί σε κάποιο βαθμό να είναι δικαίωμά του αλλά όπως είναι αναμενόμενο αφορά το κόμμα και ιδιαίτερα τον συνδυασμό του Δημήτρη Πτωχού, υποψήφιου Περιφερειάρχη, που τέτοιες ώρες θέλει συνοχή και συσπείρωση και όχι διαίρεση της κομματικής βάσης.

Αν όσα λέγονται και ακούγονται για το Γραφείο του Νεοκλή Κρητικού ευσταθούν τότε εύλογα θα αναλάβει και την ευθύνη της επιλογής του να στηρίξει έναν από τους 3 συνδυασμούς. Αν πάλι οι πληροφορίες δεν ευσταθούν θα πρέπει άμεσα να τις διαψεύσει με σαφήνεια για την στάση του.

Ο Νεοκλής Κρητικός, κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ στη Λακωνία δεν μπορεί να έχει υποπέσει σε κεφαλαιώδες σφάλμα αλλά και αν αυτό έχει γίνει, κατά λάθος από το Γραφείο του, θα πρέπει να το διορθώσει πάραυτα, υπέρ της κομματικής νηνεμίας και εκλογικής ηρεμίας.

Να σημειωθεί ότι τόσο στον συνδυασμό της Ντίας Τζανετέα όσο και του Πέτρου Δούκα, εκτός από τους επικεφαλής, υπάρχουν σημαντικά στελέχη της ΝΔ, κάποια εκ των οποίων έχουν στηρίξει τον βουλευτή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις