ΠΥΡΓΟΣ, Εστεμπάν Καμπιάσο βρίσκεται στην Ελλάδα για τις διακοπές του και απολαμβάνει ελληνική φιλοξενία από τον καλό του φίλο και παλαιό συμπαίκτη του στην Ίντερ, Γιώργο Καραγκούνη.

Ο Έλληνας πρώην παίκτης των «Νερατζούρι» φρόντισε να του δείξει τα αξιοθέατα της χώρας μας, αλλά και τον τρόπο που διασκεδάζουμε, πηγαίνοντας τον Αργεντίνο σε πανηγύρι στον Πύργο.

Ο Καραγκούνης έχει καταγωγή από τον Πύργο και σίγουρα έχει βρεθεί σε αρκετά πανηγύρια στην περιοχή του και προτίμησε να πάει τον Καμπιάσο σε πανηγύρι που έγινε χθες βράδυ στο Δημοτικό Σχολείο Πράσινου.

Το μεγάλο καλλιτεχνικό όνομα της βραδιάς ήταν ο Άρης Μουγκοπέτρος, που γυρνά όλη την Ελλάδα παίζοντας κλαρίνο, ο οποίος έβγαλε φωτογραφία με τους δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές και έγραψε σε story στο instagram για την συνάντηση με το είδωλό του.

Αναλυτικά όσα έγραψε για τον Γιώργο Καραγκούνη ο σπουδαίος κλαρινοπαίκτης:

«Ένας άνθρωπος που έχω αγαπήσει εγώ και όλη η Ελλάδα, με ευλόγησε ο Θεός να τον γνωρίσω από κοντά. Μεγάλε, Γιώργο Καραγκούνη, τα χαμόγελα που μου έχεις χαρίσει σαν παιδάκι θα τα θυμάμαι μια ζωή. Σε αγαπώ πολύ».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις