ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Τον μήνα Αύγουστο ο Σ.Π.Ο.Κ. «Ο Ευκλής» έχει προγραμματίσει για το πεζοπορικό και ορειβατικό του τμήμα ενδιαφέρουσες εξορμήσεις, οι οποίες είναι:

  • 6 Αυγούστου: Rafting στον Λούσιο ποταμό και Rappel (προαιρετικά) στο ιστορικό γεφύρι της Καρύταινας για όλη την οικογένεια. Πρόκειται για εντυπωσιακή και ακίνδυνη διαδρομή Rafting από τις ομορφότερες που υπάρχουν στην Ελλάδα, βρίσκεται εξ ολοκλήρου μέσα στο φαράγγι με πλούσια νερά και τρομερή βλάστηση.
  • 19 - 20 Αυγούστου: Κατασκηνωτικό 2ήμερο στον Ταΰγετο στην θέση Βαρβάρα του Καταφυγίου της Σπάρτης. Ξημερώνοντας Κυριακή: Νυχτερινή ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή του Ταϋγέτου στον Προφήτη Ηλία, για να θαυμάσουμε το ''Φαινόμενο της Πυραμίδας''. Βαθμός δυσκολίας Β΄ +, απαιτείται άριστη ορειβατική φυσική κατάσταση. Κυριακή: Πεζοπορική εξόρμηση έως τους ''Πενταυλούς'' μέσα στον ελατοσκέπαστο Ταΰγετο. Βαθμός δυσκολίας Α΄.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, παρακαλείστε απογευματινές ώρες στην κα. Ελένη Οικονομοπούλου (πρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου) στα τηλέφωνα: 27210 90627 και 697 425 2234.

Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας "ΕΥΚΛΗΣ"

efklis1894@gmail.com

http://spok-efklis.webnode.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις