ΛΑΚΩΝΙΑ. «Στη σημαντική πολιτική μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στις 8 Οκτώβρη, πρέπει να εκφραστεί πιο δυναμικά η φωνή υπέρ των αναγκών των πολλών, κόντρα στα κέρδη των λίγων. Απέναντι στην απογοήτευση, στον συμβιβασμό και στην ανάθεση, που καλλιεργούν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και οι δυνάμεις τους στην Τοπική Διοίκηση, είτε με χρίσμα είτε όχι, χρειάζεται να συναντηθούμε στον δρόμο της σύγκρουσης με την πολιτική τους». Η Λαϊκή Συσπείρωση παρουσιάζει τους 4 υποψήφιους δημάρχους στη Λακωνία κα υπογραμμίζει: «Προϋπόθεση είναι η ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια για να μπορούμε από καλύτερες θέσεις να υπερασπιστούμε τα λαϊκά συμφέροντα».

«Στο ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" βρίσκονται άνθρωποι αγωνιστές που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να αντιπαλέψουν την αντιλαϊκή πολιτική. Παλεύουν για σύγχρονα δικαιώματα και την κάλυψη των λαϊκών αναγκών στην εργασία, στην υγεία, στην παιδεία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό.

Άνθρωποι που αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος, των υδάτινων πόρων και της αγροτικής παραγωγής, ενάντια στους εγκληματικούς σχεδιασμούς της περιφέρειας και των κυβερνήσεων, όπως είναι η κατασκευή σκουπιδοεργοστασίου στην περιοχή του Ευρώτα και η επέλαση των ΑΠΕ ακόμη και σε προστατευμένες περιοχές.

Αγωνιστές που διεκδικούν ουσιαστική προστασία από τις φυσικές καταστροφές, για την υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής, για να μείνουν οι αγρότες στη γη τους και να μη ρημάζουν τα χωριά και η ύπαιθρος, για να μην πνιγόμαστε το χειμώνα και να μην καιγόμαστε το καλοκαίρι.

Αγωνιστές που είναι στην πρώτη γραμμή ενάντια στους πλειστηριασμούς, στις απολύσεις, στα τοπικά λαϊκά προβλήματα. Οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι στήριγμα την επόμενη μέρα για τον λαό της Λακωνίας».

Η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ ανακοινώνει τους υποψήφιους δημάρχους με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον νομό Λακωνίας.

  • Στον Δήμο Σπάρτης, ο Δημήτρης Αρφάνης, απόφοιτος Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στο Τμήμα Λογιστικής του ΑΤΕΙ Πατρών, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Λακωνίας και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας, εποχικός πυροσβέστης (στην ΠΥ Σπάρτης), συνοδός βουνού.
  • Στον Δήμο Ευρώτα, ο Γιώργος Κυλάκος, αυτοαπασχολούμενος, δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ευρώτα.
  • Στον Δήμο Μονεμβάσιας, ο Γιώργος Κόκκορης, μουσικός.
  • Στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, ο Δημήτρης Αναστασάκος, ξυλουργός, δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ανατολικής Μάνης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις