ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Νικόλαος Ηλ. Γριβόγιαννης

Την Τρίτη 25 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 93χρονου Νικόλαου Ηλ. Γριβόγιαννη.

Χαράλαμπος Π. Τράτας

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 06:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 88χρονου Χαράλαμπου Π. Τράτα. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Σοφία Τόμπρου

Το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σοφίας Τόμπρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γεώργιος – Βιβή Τόμπρου και Στέλιος – Άτζυ Τόμπρου, τα εγγόνια της Δημήτριος – Μαρία, Σοφία, Παναγιώτης, Δημήτριος, Σοφία και Σωτήριος και η δισέγγονη της.

Αθανάσιος Πέτρου Παινέσης

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αθανασίου Πέτρου Παινέση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Πελαγία και Παρασκευάς η εγγονή του Ευαγγελία, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Ε. Μπλάθρας

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στα Βρέσθενα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Ε. Μπλάθρα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ευάγγελος, Παναγιώτης και Νίκη, τα εγγόνια του Μαρία, Γεωργία και Γεώργιος, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κανέλλα Γ. Αντωνάκου (Χήρα)

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κανέλλας Γ. Αντωνάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτρης - Στέλλα, Αντώνης – Μαρία, Άγγελος – Σοφία, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Χρ. Αποστολάκος

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στο Λευκόχωμα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Χρ. Αποστολάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα του Παναγιώτα – Χριστίνα , οι γονείς του Χρήστος – Μαρία, η αδερφή του Θάλεια, τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Γεώρ. Βιεννάκου (Χήρα)

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Γκοριτσά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Γεώρ. Βιεννάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γιάννης – Μαρία Βιεννάκου και Μαρίνα – Λεωνίδας Καρλαύτη, τα εγγόνια της Γιώργος, Σταυρούλα, Ντίνα – Αθανάσιος και Παναγιώτα – Δημήτρης, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτα Καββαθά

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στον Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Καββαθά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο υιός της Δημήτριος Καββαθάς, τα αδέρφια της Ευγενία Κυριακούλια και Αγγελική Σκιαδά, τα εγγόνια της Παναγιώτης και Πέτρος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Ευσ. Καρτερούλης

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στον Μυστρά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ευσ. Καρτερούλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σωτηρία τα παιδιά του Ευστράτιος – Κατερίνα, Παναγιώτης – Σοφία και Ιωάννα – Δημήτριος, τα αδέρφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Πολυτίμη Μ. Αμπέρτου

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Πολυτίμης Μ. Αμπέρτου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο γιός της Μιχάλης, ο πατέρας της Μιχάλης, τα αδέρφια της Παναγιώτης, Κατερίνα – Γιάννης και οι λοιποί συγγενείς της.

Χαρίλαος Γ. Θεοφιλογιαννάκος (Ιατρός)

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χαρίλαου Γ. Θεοφιλογιαννάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μελπομένη, τα τέκνα του Παναγιώτα – Κωνσταντίνος και Γεώργιος , η εγγονή του, τα αδέρφια του, οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι του.

Ανδρέας Μεν. Τζανετέας

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Ανδρέα Μεν. Τζανετέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του, τα παιδιά του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευγενία Κ. Ρασσιά (Χήρα)

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πελλάνα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ευγενίας Κ. Ρασσιά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αθηνά – Βασίλης Παπαγεωργίου και Νίκωνος – Ελευθερία Ρασσιά, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταύρος Γ. Λάμπρος

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Παναγίας στα Τσίντζινα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Σταύρου Γ. Λάμπρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Βασίλειος – Νίκη, Λευτέρης – Λυμπέρης και Ματίνα, τα ανίψια του Ηρώ, Δήμητρα, Ελπίδα, Βαγγέλης, Γεώργιος, Παναγιώτης και Δημήτριος, τα εγγόνια του, οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις