ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Νικόλαος Ηλ. Γριβόγιαννης

Την Τρίτη 25 Ιουλίου στις 09:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 93χρονου Νικόλαου Ηλ. Γριβόγιαννη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του, Παρασκευή – Γιώργος, Καλλιόπη – Παναγιώτης, Ευαγγελία – Στέφανος, Ηλίας – Ιωάννα και Μαρία, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς του.

Αθανάσιος Λ. Χατζήνας

Το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 08:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αθανασίου Λ. Χατζήνα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Κατερίνα και Λουκάς, ο εγγονός του Κωνσταντίνος και οι λοιποί συγγενείς του.

Χριστίνα Ν. Αλέξη

Το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χριστίνας Ν. Αλέξη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νικόλαος, τα παιδιά της Μαρία – Ευάγγελος, Γεώργιος – Αγγελική και Δημήτριος, τα εγγόνια της Παναγιώτης, Μυρτώ, Ζωή και Χριστίνα, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασίλειος Δ. Τραγάς (Πλοίαρχος Ε.Ν.)

Την Κυριακή 23 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασίλειου Τραγά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γωγώ, τα παιδιά του Μαρία – Μιχάλης και Μάρθα – Δημήτρης, τα εγγόνια του Αντώνης, Βάσια, Αλίκη και Μανώλης, οι αδελφές του Γεωργία, Πολυτίμη, Βούλα και οι λοιποί συγγενείς του.

Μάρθα Παπανικολάου

Την Κυριακή 23 Ιουλίου στις 09:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μάρθας Παπανικολάου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Ιωάννης, Αλέξης και οι λοιποί συγγενείς της.

Περικλής Κ. Αναστασόπουλος

Την Κυριακή 23 Ιουλίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Περικλή Κ. Αναστασόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Στυλιανή, Μάριος, Μαρία, Κλεομενία – Παναγιώτης, Λουίζα – Ευστράτιος και Δημήτρης – Ευαγγελία, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευθυμία Φ. Μήτσιου (Χήρα)

Την Κυριακή 23 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Καμίνια Ξηροκαμπίου τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ευθυμίας Φ. Μήτσιου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δήμητρα Μήτσιου, Γιώργος – Παρασκευή Μήτσιου και Παναγιώτα (χήρα) Π. Ματαρά, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παρασκευάς Ι. Φλώρος

Την Κυριακή 23 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στους Αγριάνους τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παρασκευά Ι. Φλώρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ειρήνη, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις