ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Συνεχίζονται οι ζυμώσεις στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ καθώς και οι διεργασίες για τους υποψηφίους ενόψει των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στη Χαριλάου Τρικούπη, οι αποφάσεις θα παρθούν από τα αρμόδια όργανα την επόμενη εβδομάδα, ενώ, όπως δήλωσε στέλεχος του κόμματος, “ούτε το 20% από τα ονόματα που ακούγονται δεν ισχύει”.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το ΠΑΣΟΚ θα δώσει στήριξη στην Κατερίνα Ταγαρά.

Γεννήθηκε το 1975 στο Χιλιομόδι Κορινθίας όπου έζησε τα παιδικά χρόνια. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα του Διεθνούς και Ευρωπαικού Δικαίου (International and European Law), με Διατριβή στο Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο (thesis in Intermational Economic Law). Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου από το 1999.

Από το 2022 είναι Αν. Γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ΠΑΣΟΚ. Στις Εθνικές Εκλογές του 2023 ήταν υποψήφια βουλευτής για το Νομό Κορινθίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Όπως η ίδια έχει πει «η μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ζωής είναι να εξισορροπείς την επαγγελματική με την προσωπική ζωή. Δεν είναι πάντα εύκολο, όμως, το παλεύω καθημερινά και μπορώ να πω πως νιώθω περήφανη για όσα έχω αποκτήσει. Έναν υπέροχο και υποστηρικτικό σύζυγο, τον Τέλη Παπαδημητρίου και τα δυο παιδιά μας, τον Γιάννη και την Μαρία. Η οικογένεια μου είναι το Α και το Ω στη ζωή μου. Απ΄την άλλη πλευρά, όμως, όταν λες “δεν με ενδιαφέρει η πολιτική” είναι σαν να λες “δεν με ενδιαφέρει η ζωή”! Πιστεύω στην Πολιτική για τον Άνθρωπο και μόνο αυτή επιθυμώ να υπηρετήσω. Ποιος λέει ότι δεν έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα;»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις