ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. Όλες αυτές τις ημέρες η σκέψη όλων μας είναι στον μικρό Μιχαήλ από τη Μεγαλόπολη και τους γονείς του. Ο μικρός, σε τόσο μικρή ηλικία, δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο στο συκώτι αλλά ευτυχώς έχει στο πλευρό του τους καλύτερους γιατρούς. Ο Μιχαλάκης εμφάνισε υποτροπή. Η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή και για τον λόγο αυτό έχει αναβληθεί το ταξίδι στη Γαλλία για την μεταμόσχευση μέχρι να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όλες αυτές τις ημέρες ο Μιχαήλ έκανε νέα θεραπεία, για να μικρύνουν οι όγκοι ( ιδίως αυτός στην κεντρική αρτηρία του συκωτιού) και αναμένεται το πόρισμα της μαγνητικής.

Δείτε τι γράφουν συμπατριώτες του: «Ευχόμαστε και προσευχόμαστε όλη η νέα αυτή θεραπεία να απέδωσε καρπούς ώστε άμεσα να φύγει για την Γαλλία. Τα καλά νέα είναι πως τα χρήματα για το ταξίδι έχουν μαζευτεί και έτσι η οικογένεια δεν χρειάζεται πλέον να αγχώνεται και για αυτό ! Εκ μέρους των γονιών ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!»

«Ευχόμαστε ο Θεός να χαρίζει υγεία στο παιδάκι και την οικογένειά του, όπως και σε όλο τον κόσμο που αισθάνθηκε την αδυναμία των γονιών που με τόση αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια ζήτησαν την βοήθεια μας! Μια κοινωνία ενωμένη δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και εδώ στην «Παιδική Χαρά» για ακόμα μία φορά αποδείξαμε ότι γινόμαστε όλοι μαζί μια ανίκητη αγκαλιά που κλείνει μέσα της την αγάπη!»

«Πάντοτε θα είμαστε δίπλα σε κάθε έκτακτη ανάγκη… Ακόμα και όταν οι δυνάμεις μας δεν το επιτρέπουν ή το χρονικό περιθώριο δεν υπάρχει, έχοντας εσάς δίπλα μας ξέρουμε ότι μαζί θα τα καταφέρουμε! Μόλις έχουμε επίσημα νέα από τους γιατρούς του Μιχαήλ θα τα ανακοινώσουμε εδώ . Ευχόμαστε άμεσα να έχουμε τα καλά νέα που όλοι ελπίζουμε για τον μικρούλη μας! Ας είναι αυτή η τελευταία περιπέτεια που θα αντιμετωπίσει στη ζωή του ο μικρός μας Μιχαήλ και από εδώ και πέρα μόνο να παίζει και να χαμογελά!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις