ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ευάγγελος Δ. Καραγιαννάκος

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 06:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 89χρονου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Ιωάννα, Δημήτρης και Θεοδώρα, τα εγγόνια του Μαρία – Αγγελική και Ευάγγελος, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Η. Σημάδης

Το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Ριζά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Η. Σημάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Παναγιώτα και Ηλίας – Γεωργία, τα εγγόνια του Χριστίνα και Νόρα, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτρω Α. Ρουμελιώτη (Χήρα)

Την Κυριακή 16 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Τραπεζοντή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δημήτρως Α. Ρουμελιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Βασίλης – Ελένη Ρουμελιώτη και Παναγιώτα Ρουμελιώτη, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Η. Βαμβαλής

Την Κυριακή 16 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Η. Βαμβαλή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αντωνία, τα παιδιά του Ιωάννα – Αλέξης, Στρατηγούλα – Αντώνης, τα αδέρφια του Γιώργος Βαμβαλής και Ιωάννης – Αντωνία Πανάγου, τα εγγόνια του Μελίνα, Γιάννης, Αλίκη και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Ε. Ζερβάκος

Την Κυριακή 16 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Καλογωνιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Ε. Ζερβάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, ο γιος του Μανώλης, ο εγγονός του Γιώργος, αδερφός του Γιώργος και οι λοιποί συγγενείς του.

Λεωνίδας Ν. Καρκαμπάσης

Την Κυριακή 16 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Λεωνίδα Ν. Καρκαμπάση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Νικόλαος – Γεωργία, ο αδερφός του Κωνσταντίνος, οι γιαγιάδες του Αρετή, Βασιλική και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Κωνστ. Πολυδεράκης

Την Κυριακή 16 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Κωνστ. Πολυδεράκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Ελένη – Χαράλαμπος, η εγγονή του Μαριλένα, ο αδερφός του Παναγιώτης και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Γ. Καργάκος

Την Κυριακή 16 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στις Αμύκλες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Γ. Καργάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Φρόσω, τα παιδιά του Παναγιώτα – Σωτήρης, Γεωργία και Ευανθία – Νικόλαος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις