ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Για ένα ακόμα μήνα (Ιούνιο) το Notospress κατακτά τις κορυφές της ενημέρωσης. Με καθημερινή δουλειά, χωρίς ξένες δυνάμεις, με σχετικά μικρή ομάδα συνεργατών, κατορθώνει να κατακτά όλα τα σημεία διάκρισης. Περίπου 1.000.000 μοναδικοί αναγνώστες σύμφωνα με την Google Analytics εμπιστεύεστε κάθε μήνα τον Notospress για την ενημέρωσή τους. Η προσπάθεια είναι καθημερινή, ο ανταγωνισμός αμείλικτος, τα περιθώρια στενά και οι δυνάμεις συγκεκριμένες. Ωστόσο η εμπειρία, το μεράκι και η στοχοπροσήλωση δίνουν στο Notospress σημαντικές διακρίσεις.

Στην Πελοπόννησο σύμφωνα με την Similar Web το Notospress έχει πλασαριστεί στην κορυφή αποδοχής και αναγνωσιμότητας. Η Λακωνία έχει παράδοση στην ποιοτική ανεξάρτητη ενημέρωση με ένα σύνολο ΜΜΕ που διατηρούν υψηλό επίπεδο. Κι εδώ το Notospress διακρίνεται με άνεση.

Τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να εμπιστευθείτε την προβολή της επιχείρησής σας. Για μέγιστα αποτελέσματα, για εύστοχη διαφήμιση. Ειδικά αν εκπροσωπείτε επιχείρηση που την ενδιαφέρει, εκτός από το κοινό της Λακωνίας και το κοινό της Πελοποννήσου, η προβολή μέσα από το Notospress είναι μια σωστή επιλογή.

Τα καλύτερα έρχονται, πάντα στον χώρο της ενημέρωσης και της προβολής.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις