ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Χαρίλαος Γ. Θεοφιλογιαννάκος

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 76χρονου Χαρίλαου Γ. Θεοφιλογιαννάκου.

Διονύσης Χ. Παπαδόπουλος

Το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία του 89χρονου Διονύση Χ. Παπαδόπουλου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός Αγγελική, τα παιδιά του Μαρίκα – Νίκωνας και Χάρης, η αδερφή του Λέτα, τα εγγόνια του Βαγγέλης και Διονύσης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Θεόδωρος Γ. Δάβος

Την Κυριακή 9 Ιουλίου στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Γ. Δάβου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ευαγγελία, τα παιδιά του Μαρία – Θάνος και Σμαραγδή, η εγγονή του Εβίτα, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Χρ. Φατούρος

Την Κυριακή 9 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Χρ. Φατούρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Αναστασία και Γιώργος, ο εγγονός του Στέργιος και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνα Γ. Ζαβάκου (Χήρα)

Την Κυριακή 9 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Γ. Ζαβάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Βαρβάρα – Γρηγόρης Παπαιωάννου, Ηλίας – Μαριάννα Ζαβάκου και Ελένη – Αντώνης Δημητρόπουλος, τα εγγόνια της Μαργαρίτα – Δημήτρης, Κωνσταντίνα – Γιώργος, Γιάννης, Γεωργία και Κωνσταντίνα, η αδερφή της Σταυρούλα Ζαβάκου, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Σωτήριος Ιωάνν. Σταύρου

Την Κυριακή 9 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σωτηρίου Ιωάνν. Σταύρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Κωνσταντίνα – Άρης και Γιώργος – Εύα, τα εγγόνια του Βασιλική και Δαμιανός, τα αδέρφια Κωστής, Θεόδωρος και οι λοιποί συγγενείς του.

Χριστίνα Δ. Λάμπρου

Την Κυριακή 9 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Χριστίνας Δ. Λάμπρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελευθέριος και Γεωργία Ψαρρού

Την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 10:00 π.μ. στον Ιερό ναό Τεσσάρων Μαρτύρων (Κρήτης) στο Σαϊνοπούλειο στη Μαγούλα Σπάρτης τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ελευθερίου Ψαρρού και το τρίμηνο μνημόσυνο της συζύγου του Γεωργίας Ψαρρού. Θα προηγηθεί Θεία Λειτουργία. Προσκαλούν για συμπροσευχή τα παιδιά τους και οι λοιποί συγγενείς.

Παρασκευή Σ. Μάνη (Χήρα)

Την Κυριακή 9 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Παρασκευής Σ. Μάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γιάννα – Νίκος και Αλίντα, τα εγγόνια της, Γεώργιος, Σταματίνα, Σαράντος και Εβίτα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις