ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Άννα Αλέξη Φλώρου

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 5:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλά τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 65χρονης Άννας Αλέξη Φλώρου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παρασκευάς, τα παιδιά της Μαρία - Βασίλειος Μαστρογιάννης και Γεώργιος Φλώρος, τα εγγόνια της Εφραίμ, Μαρία και οι λοιποί συγγενείς της.

Στέλλα Σ. Λερίκου

Το Σάββατο 1 Ιουλίου στον Ιερό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το ετήσιο μνημόσυνο μνημόσυνο της Στέλλας Σ. Λερίκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Τσέτσεκας, τα τέκνα της Μαριζέτα και Αναστασία, οι γονείς της Στυλιανός - Βαρβάρα και Αναστάσιος - Γεωργία, οι αδερφές της Άντζη, Ιωάννα, Πέγκυ, Μαρία και οι λοιπόι συγγενείς της.

Διονύσης Γ. Μπουγάδης

Την Κυριακή 2 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Διονύση Γ. Μπουγάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταυρούλα, ο αδερφός του Απόστολος, τα παιδιά του Κώστας και Παναγιώτης, τα ανίψια του, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Πρίμπας

Την Κυριακή 2 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στα Βρέσθενα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Παναγιώτη Πρίμπα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Άννα, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς του.

Βάλια Μόρφη

Την Κυριακή 2 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικώνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Βάλιας Μόρφη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Γεώργιος, τα παιδιά της, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Θ. Αθανασιάδης

Την Κυριακή 2 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στις Β' Εργατικές Κατοικίες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Θ. Αθανασιάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χριστίνα, τα παιδιά του Χαρίκλεια - Ελευθέριος Ασλιχανίδης, Μάρθα - Νικόλαος Φλώρος, Θεόδωρος - Μαρία Αθανασιάδη και Αναστάσιος Αθανασιάδης, τα εγγόνια του, η αδερφή του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις