ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Γεώργιος Χ. Γεωργόπουλος

Το Σάββατο στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Χ. Γεωργόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, η κόρη του Χαριτίνη, τα αδέρφια του Λεωνίδας - Χαρίκλεια Γεωργοπούλου, Στυλιάνη Στεφανίδου, Αναστασία Χρήστου, Άννα Βουτιανίτη, Βασίλειος - Ευγενία Παπαδάκου, Παρασκευή - Ευάγγελος Παπαγιαννάκου και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Νικ. Δαρβίρης

Το Σάββατο 24 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αγόριανη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Νικ. Δαρβίρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Νικόλαος και Δημήτριος - Θεοδώρα, τα εγγόνια του Παναγιώτης, Βαγγέλης και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτρης Λ. Καλατζάκος

Την Κυριακή 25 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Καλογωνιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Λ. Καλατζάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ευδοκία, Λυκούργος, Σταματική και Κυριάκος, τα αδέρφια του Γιώργος Καλατζάκος και Παρασκευή Μανιάτη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις