ΣΠΑΡΤΗ. Με αθρόα συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουνίου 2023 στη Σπάρτη, η δράση του Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Φίλων Ιατρών) “ RUN - BIKE - CARE, ΤΡΕΞΕ - ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ - ΚΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ”, που για την πόλη της Σπάρτης διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον σύλλογο “ Νέα Κίνηση Γυναικών Λακωνίας οι Σπαρτιάτισσες”.

Ποδηλάτες και πεζοί, διασχίσαμε όλη την Σπάρτη για να διαδώσουμε το μήνυμα για αλληλεγγύη, σωστή ενημέρωση και πρόληψη κατά του καρκίνου!!

Προηγήθηκε ομιλία στην Πνευματική Εστία Σπάρτης όπου ενημερωθήκαμε από τον κ. Νεοκλή Κρητικό - Ιατρό Γεν. Χειρουργό για τα είδη των γυναικολογικών καρκίνων, τους παράγοντες κινδύνου και τα μέτρα πρόληψης τους και από την κ. Γεωργία Στρατάκου - Ψυχολόγο, Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια Ενηλίκων για την ψυχολογική στήριξη των πασχόντων και των φροντιστών τους.

«Η ημέρα αυτή ήταν αφιερωμένη σε όλους τους μαχητές ,στους συνοδοιπόρους τους, οικογένεια συγγενείς, φίλους αλλά και θεράποντες γιατρούς και νοσηλευτές καθώς και ειδικούς ψυχικής υγείας ,ενώ παράλληλα ήταν ημέρα μνήμης σε όσους δεν είναι πια κοντά μας!!

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νεοκλή Κρητικό και την κ. Γεωργία Στρατάκου για την άψογη συνεργασία.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη, την συμμετοχή και την άριστη συνεργασία το Διάπλασις - ΚΔΑΠ - ΑΜΕΑ Σπάρτης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Τοπικό Τμήμα Σπάρτης, τον Σπαρτιατικό Γυμναστικό Σύλλογο - Τμήμα ποδηλασίας Σπάρτης, τις Ποδηλατοπορείες Σπάρτης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυκλών “Η Νιόβη”, τον Σύλλογο Κυριών Αμυκλών και όλους τους φίλους και τις φίλες που προσέτρεξαν στο κάλεσμα μας για αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό.», λένε οι Σπαριάτισσες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις