ΜΟΛΑΟΙ. «Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και παραδίδουμε ένα ακόμη μεγάλο έργο που εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου για την ολοκληρωτική αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων», έλεγε ο Αναπληρωτής Διοικητής Μολάων, Κώστας Κορωνιός

  • Πλήρης ελαιοχρωματισμός των εξωτερικών όψεων του Νοσοκομείου Μολάων - Εκκρεμότητα ετών

Σε τι αναφερόταν;

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (7/4) ο πλήρης ελαιοχρωματισμός των εξωτερικών όψεων του Νοσοκομείου Μολάων. Μάλιστα, σε μια περίοδο, κατά την οποία αναδεικνύεται εξίσου επιτακτική η ανάγκη συντήρησης των υποδομών και η αποκατάσταση των προβλημάτων που εμφανίζονται στις εγκαταστάσεις, εξαιτίας της φυσικής φθοράς και της παλαιότητας, «…ο ελαιοχρωματισμός των εξωτερικών τοιχίων του Νοσοκομείου δίνει λύση σε μια εκκρεμότητα ετών και αναβαθμίζει την κτιριακή εγκατάσταση του Νοσοκομείου», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

«…Με συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχεδιασμό, σκληρή δουλειά και επίπονη προσπάθεια, χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα εργαλεία, προγράμματα και πόρους, συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι να αναβαθμίζουμε το Νοσοκομείο Μολάων και να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας στους συμπατριώτες μας», τόνισε ο Κώστας Κορωνιός.

  • Μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο πραγματοποιήθηκε με ίδια μέσα - και ειδικότερα από εργαζόμενους της Νοσηλευτικής Μονάδας που έχουν προσληφθεί μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών, της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΟΑΕΔ), γεγονός που οδήγησε σε σημαντική εξοικονόμηση οικονομικών πόρων, η οποία υπερβαίνει τις 50.000 €.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις