ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Γεώργιος Φλώρος

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στην Γκοριτσά τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 86χρονου Γεωργίου Φλώρου.

Δημήτριος Θεοδώρου

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στη 1 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 74χρονου Δημήτριου Θεοδώρου. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Σταματική – Αναστάσιος , Ευάγγελος – Μαράι, Παναγιώτης – Αρχοντούλα, τα αδέρφια του, τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς του.

Αντώνιος Ι. Στριλάκος (Συντ. Εκπαιδευτικός)

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 08:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 9μηνο μνημόσυνο του Αντωνίου Ι. Στριλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία Στριλάκου, τα τέκνα του Δήμητρα Στριλάκου, Αθηνά Στριλάκου, τα αδέρφια του Γιάννα – Γιώργος Γιαξόγλου, Αντωνία (χήρα) Κυριάκου Μαριόλη, τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς του.

Αργυρώ Βελισάρη

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Βασαρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αργυρώς Βελισάρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαίρη, Στέλιος , τα εγγόνια της Ευριπίδης, Αργυρώ, η αδερφή της Παρασκευούλα Σακελλάρη και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασιλική Χ. Λαμπράκου

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Χ. Λαμπράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Σταυρούλα – Νικόλαος Καλαμαράς, τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Ι. Κολοβός

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Ι. Κολοβού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα τέκνα του, τα εγγόνια του, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευθύμιος Κατσής

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευθύμιου Κατσή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αθανασία, τα παιδιά του Ηλίας, Ευσταθία – Παναγιώτης, Διονύσης, τα εγγόνια του Αδαμαντία – Αθανασία και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία (χήρας) Κ. Σταθάκη

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Κ. Σταθάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κατερίνα – Ηλίας Αποστολάκος, τα εγγόνια της Αλέξανδρος, Ανδρόνικος και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Έξαρχος

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Κοιμητήριο της Τρύπης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Έξαρχου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η αδερφή του Βασιλική , τα ανιψιά του Δημήτρης – Εύη και Χριστίνα τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Γ. Πρίμπας

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στα Βρέσθενα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Η. Πρίμπα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Άννα, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς του.

Γιαννούλα Ι. Κατσούλη

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Γιαννούλας Ι. Κατσούλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αντώνης – Χριστίνα, Δημητρούλα – Βασίλης, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της, τα ανιψιά και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Καρκαμπάσης

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Συκαράκι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Καρκαμπάση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αθηνά, τα παιδιά του Παναγιώτης – Πολυτιμή, Κωνσταντίνα, Δημήτρης, τα αδέρφια του Σταυρούλα – Κεν, Βασιλική, Ελένη – Γεώργιος, Άννα, Κατερίνα – Γιάννης, τα εγγόνια Αθηνά – Ιωάννα, Αθηνά - Χαρά και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Ε. Μπαμπαλετάκης

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Μυστρά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Ε. Μπαπαλετάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χρυσούλα, τα τέκνα του Γεωργία, Ελευθέριος τα αδέρφια του Δημήτριος – Άννα και οι λοιποί συγγενείς του.

Ματούλα Π. Κωστιάνη

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Εισόδια Θεοτόκου στην Γκοριτσά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ματούλας Π. Κωστιάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα παιδιά της, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Σοφία Δημοπούλου

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σοφίας Δημοπούλου . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια της Ντίνος – Λούρδη Δημοπούλου και Ελένη Μπουρούνη, τα ανιψιά της Κώστας – Νεκτάριος, Αλέξανδρος – Γιώργος και οι λοιποί συγγενείς της .

Φωτεινή Γ. Γραμματικάκη

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση Σωτήρος στη Ριζά Αμυκλών τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Φωτεινής Γ. Γραμματικάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά Γιώργος, Ανθή, τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις