ΣΚΑΛΑ. Μια ιδιαίτερη εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Ευρώτα, για την αδελφοποίησή του με τον Δήμο Gau –Algesheim, από το κρατίδιο Ρηνανία – Παλατινάτο, της Γερμανίας, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.

Ας σημειωθεί πως η ονομασία Ρηνανία-Παλατινάτο (Rheinland-Pfalz) σημαίνει «Παλατινάτο της Χώρας του Ρήνου», και «η κυρίως ορεινή Ρηνανία-Παλατινάτο διασχίζεται από τον ποταμό Ρήνο από τα νοτιοανατολικά προς τα βορειοδυτικά».

Στόχοι

Όπως αναφέρθηκε αρμοδίως, «Η αδελφοποίηση των δύο Δήμων έχει στόχο την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών με έναν ακόμα Ευρωπαϊκό Δήμο και είμαστε σίγουροι πως αυτός ακριβώς είναι ο δρόμος προς την εξωστρέφεια του τόπου»

Πράσινη ανάπτυξη -Τουρισμός - Επενδύσεις

Και προσθέτουν από τον Δήμο Ευρώτα:

«…Με στόχο την ανταλλαγή ιδεών σε θέματα πράσινης ανάπτυξης και πολιτικής προστασίας, την προώθηση του θρησκευτικού, φυσιολατρικού και γαστρονομικού τουρισμού, την προώθηση των αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων, καθώς και την καθιέρωση του Δήμου ως ελκυστικού επενδυτικού προορισμού καλούμε όλους του συλλόγους, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού αλλά και όλους τους πολίτες μας να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες με τους αντιπροσώπους του Gau- Algesheim

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις