ΠΑΤΡΑ. Πέθανε σε ηλικία 67 ετών μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό η Λιολιώ Κολυπέρα, βυθίζοντας στη θλίψη την κοινωνία της Πάτρας.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα The Best, η πρόεδρος του Άλματος Ζωής στον νομό Αχαΐας πάλευε το τελευταίο διάστημα με τις επιπλοκές του κορωνοϊού, από το νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ και σε κρίσιμη κατάσταση.

Είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊο και ενώ αρχικά παρέμενε σπίτι της, στη συνέχεια τα συμπτώματα έγιναν βαριά και αυτό είχε ως συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί αν και πλήρως εμβολιασμένη καθώς αντιμετώπιζε ξανά τον καρκίνο. Κέρδισε όλες τις μάχες που έδωσε, χάρισε ελπίδα σε χιλιάδες γυναίκες και νικήθηκε από την μάστιγα της πανδημίας.

Ποια ήταν η Λιολιώ Κολυπέρα

Δοκιμάστηκε από τον καρκίνο του μαστού και αυτή η περιπέτεια της υγείας της, την οδηγεί να αναλάβει τα ινία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής ν. Αχαΐας».

Στόχος της να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες να ξεπεράσουν τον εφιάλτη πιο εύκολα, να βγουν από το «μαύρο» της ασθένειας και να τους δείξει τον δρόμο για το φως.

Μέσα σε λίγα χρόνια, ο σύλλογος μεγαλώνει και αναπτύσσεται με αναρίθμητες δράσεις κάθε χρόνο, πάντα στο πλευρό των γυναικών που νόσησαν ή νοσούσαν, πάντα συνεπής στα μηνύματά του ότι η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές.

Κινητήριος δύναμη του «Άλματος» η Λιολιώ Κολυπέρα. Πάντοτε χαμογελαστή, να εμψυχώνει, να δίνει δύναμη, να ακούει, να συμβουλεύει. Με φρέσκιες ιδέες κάθε φορά να κάνει το "Άλμα" να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

Ανοίγει τα φτερά του «Άλματος» στην κοινωνία και η κοινωνία ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό και αγάπη σε κάθε δράση του Συλλόγου.

Τα στελέχη από το” ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” την αποχαιρέτησαν με συγκίνηση :

“Έφυγε μαζί με το καλοκαίρι…
Γιατί ήταν το καλοκαίρι….
ο ήλιος που μας ζέσταινε…
το φως που μας φώτιζε…
Η Λιολιώ μας ταξιδεύει πια για αλλού…. σε μια άλλη διάσταση….
και από εκεί θα μας προσέχει και θα νοιάζεται για όλους, όπως έκανε πάντα….
Καλό σου ταξίδι, γενναία μας….”

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις