ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Το notospress είναι το αναπτυσσόμενο site της Πελοποννήσου. Με σεβασμό στην ενημέρωση των πολιτών από σήμερα προσφέρει ακόμα μια υπηρεσία, χρήσιμη και αναγκαία.

Κάθε μέρα θα βλέπετε τα πρωτοσέλιδα των σημαντικότερων εφημερίδων Πολιτικών, Αθλητικών και Περιφερειακών. Έτσι με μια καλή ματιά θα έχετε εικόνα για όσα προβάλει ο έντυπος τύπος και ιδιαίτερα για όσα θέματα αποτελούν πρώτο θέμα για τους εκδότες της Πελοποννήσου.

Η παροχή αυτής της υπηρεσίας είναι εντελώς δωρεάν, σκοπό έχει να συμβάλει στην τόνωση του τύπου γι’ αυτό και προτρέπουμε κάθε αναγνώστη είτε τακτικά είτε περιοδικά να αγοράζει τοπικές εφημερίδες από το περίπτερο.

Ο έντυπος τύπος είναι η βάση της ενημέρωσης, είναι η ψύχραιμη γραφή, είναι η σύνταξη που κατ΄ εξοχήν σέβεται και αναδεικνύει την ελληνική γλώσσα και γραφή. Έχουμε υποχρέωση όλοι να τον στηρίζουμε.

Απολαύστε από σήμερα 19 πρωτοσέλιδα καθημερινά.

[Αν υπάρχουν εκδότες από την Πελοπόννησο ημερήσιων εφημερίδων που θέλουν να αναρτηθεί το πρωτοσέλιδο στο notospress μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία]