Στο Κ.Υ. Νεάπολης ο Θανάσης Δαβάκης

Ξεκινούν σήμερα οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στο Κ.Υ. Νεάπολης
ΒΑΤΙΚΑ. Το Κέντρο Υγείας Νεάπολης επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 16/3, ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας. κ. Αθανάσιος Δαβάκης, με αφορμή και την έναρξη λειτουργίας του Κ.Υ. παράλληλα και ως εμβολιαστικού κέντρου κατά της Covid -19.
Συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Κέντρου, ιατρό Γιάννη Μιχαλέτο, ο Λάκωνας βουλευτής παρακολούθησε τη διαδικασία, συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ενημερώθηκε για τον ρυθμό των εμβολιασμών και τον αριθμό των μέχρι την ώρα εκείνη εμβολιασμένων.
Ο κ. Δαβάκης δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει:
«Σήμερα ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί για τον COVID-19 στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης.
Επόμενοι στόχοι είναι η λειτουργία και του Κέντρου Υγείας Γυθείου ως εμβολιαστικού κέντρου και η επέκταση των εμβολιασμών σε όλες τις ηλικίες, όπως άλλωστε δεσμεύθηκε πρόσφατα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας».