ΠΑΤΡΑ. Τη δική του εκδοχή στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του 15χρονου στην Πάτρα έδωσε ο πατέρας του, ο οποίος κατηγορείται ότι τον ξυλοκόπησε γιατί του είπε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του για σκευωρία σε βάρος του.

Όπως είπε το Σάββατο το βράδυ ο 15χρονος επέστρεψε στο σπίτι αργά και του έκανε μια παρατήρηση. Εκείνος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και ήθελε να ξαναφύγει από το σπίτι. Τότε ο πατέρας του, τού είπε ότι δεν μπορεί να βγει πάλι γιατί είναι ανήλικος.

«Άρχισε να με βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς και με χτύπησε. Μπήκαν τα άλλα δύο παιδιά μου στη μέση και τσακώθηκαν μαζί του. Πάνω στον καβγά τον άρπαξα από την μπλούζα για να τον κρατήσω στο σπίτι. Τα παιδιά μου, μού είπαν να τον αφήσω κι εκείνος έφυγε και πήγε στην πλατεία», είπε ο πατέρας του 15χρονου.

Ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο σχέδιο της πρώην συζύγου του, η οποία «δασκάλεψε» το παιδί να αυτοτραυματιστεί και να πει ότι τον έδειρε, ώστε να του κάνει κακό.

«Σ’ αυτά τα θέματα η πρώην σύζυγός μου είναι πανούργα. Θα της κάνω κι εγώ μήνυση. Είμαι άνθρωπος με ήθος, μεγαλώνω μόνος μου τρία παιδιά και δε θα την αφήσω να με συκοφαντεί», είπε ο πατέρας του 15χρονου.

Πρόσθεσε πως το παιδί έχει παραβατική συμπεριφορά, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος έχει αποδεχθεί πλήρως τη φύση του γιου του.

«Έχω αποδεχθεί τη φύση του παιδιού μου, γνωρίζω εδώ και τρία χρόνια ότι είναι ομοφυλόφιλος. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι αλλού. Το παιδί παρακολουθείται χρόνια από ψυχίατρο», είπε.

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι ο αδελφός του δεν είχε καμία ανάμειξη στον καβγά με τον 15χρονο και ότι ο μικρός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο γιατί δεν υπήρχε δομή να τον φιλοξενήσει.

Πάντως η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού κακοποίησης του 15χρονου, ενώ την ίδια ώρα αναζητεί λύση για την προστασία του ανήλικου μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις