ΛΑΚΩΝΙΑ. Aπο τον ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώθηκε λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, πραγματοποιείται Γενική Διακοπή Ρεύματος το Σάββατο 02/03/2024 και ώρες από 09:00 έως 12:30 :

  • Στα τμήματα των οδών Λυκούργου, Βρασίδου, Διοσκούρων και Θερμοπυλών από τη συμβολή τους με την οδό Άγιδος μέχρι και την Κύπρου. Στις οδούς Ανανίου, Παντάνασης, Βορείου Ηπείρου, παράδρομο Λυσσάνδρου, Πιτάνης και Ατρείδου. Στα τμήματα των οδών Πλατανιστά, Άγιδος, Λυσσάνδρου από την συμβολή με την Λεωφόρο Λυκούργου έως την οδό Θερμοπυλών.

Επίσης λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα πραγματοποιηθεί Γενική Διακοπή Ρεύματος την Κυριακή 03/03/2024 και ώρες 08:00 έως 11:30 :

  • Στα τμήματα των οδών Τρακοσίων, Ηρακλειδών, Θερμοπυλών και Διοσκούρων ,από τη συμβολή των οδών Λεωνίδου έως Λυσάνδρου και Διενεκούς, στο τμήμα της Άγιδος μεταξύ των οδών Διοσκούρων έως Τριακοσίων, στο τμήμα της Λυσάνδρου από Θερμοπυλών έως Διοσκούρων, στο τμήμα της Λεωνίδου από Τριακοσίων έως Διοσκούρων και ανώνυμος οδός από Άγιδος έως Ηρακλειδών .

Γενική διακοπή θα γίνει επίσης την Κυριακή 03/03/2024 Και ώρες 11:30 έως 15:00:

  • Στα τμήματα των οδών Μενελάου και Όθωνος Αμαλίας από την συμβολή την Αγησιλάου έως Παλαιολόγου, στην οδό Καπετάν Ζαχαριά, στην οδό Ταυγέτου, στο τμήμα Γκορτσολόγου, από Αικ.Γρηγορίου μέχρι Μενελάου. Στο τμήμα της Παλαιολόγου από την συμβολή της Οθ.Αμαλίας μέχρι Εθνικής Αντιστάσεως.

Ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει επίσης γνωστό ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών από τον ΑΔΜΗΕ στο δίκτυο, θα πραγματοποιηθούν δύο πεντέλεπτες διακοπές ρεύματος :

  • Τη Δευτέρα 4/3/2024 και ώρα 15:00 έως 15:05
  • Την Τρίτη 5/3/2024 και ώρα 07:00 έως 07:05

Στις κάτωθι περιοχές :Βλαχιώτη, Γούβες, Απιδιά, Νιάτα, Αγ. Δημήτριος, Κρεμαστή και στα αρδευτικά Γερακίου, Μολάων, Γουβών, Απιδιάς, Αστερίου

Προσοχή!

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπο τάση. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις