ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ. Για πρώτη φορά ο Δήμος Γορτυνίας και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος αξιοποίησε τη θέση του Γενικού Γραμματέα. Ο ρόλος του Γενικού Γραμματέα είναι στην ουσία ο ρόλος του συνδετικού κρίκου των υπηρεσιών και των υπαλλήλων του Δήμου με τον Δήμαρχο, της Δημοτικής Αρχής καθώς και των συμπολιτών μας. Τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα με Απόφαση Δημάρχου αναλαμβάνει η Μαρία Ι. Παπαλάμπρου, η οποία είναι Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πατρών – Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση. Μέχρι σήμερα ασκούσε καθήκοντα ειδικού συνεργάτη σε θέματα οικονομικών του Δήμου Γορτυνίας.

«Πρόκειται για μια κορυφαία επιστήμονα, ένα πανάξιο παιδί με ήθος και εργατικότητα. Συνεργαστήκαμε άψογα κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα ανταποκριθεί με αξιοπρέπεια και ευσυνειδησία στα νέα της καθήκοντα. Είμαι σίγουρος ότι με τις δεξιότητές της, θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών και της διοίκησης του Δήμου μας. Είναι στη διάθεση των αιρετών, των πολιτών και του Δήμου γενικότερα.

Άλλωστε η Γενική Γραμματέας θα ασκεί τα ίδια καθήκοντα σε επίπεδο διοίκησης που ασκεί και ο Δήμαρχος, της εκχωρούνται δηλαδή τα ίδια δικαιώματα. Θα είναι από τα βασικότερα στελέχη στη δομή της διοίκησης του Δήμου. Την καλωσορίζω λοιπόν, της εύχομαι καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντα τα υψηλά που θα αναλάβει και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα είναι πολύ άξιο στέλεχος, μια πολύ δυνατή παρουσία για μένα και για τους αιρετούς στο σύνολο τους», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις