ΠΑΤΡΑ. Την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18.00 μμ, θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός του Πανεπιστημίου Πατρών για τους Τρεις Ιεράρχες και της Ημέρας των Γραμμάτων στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί χαιρετισμός του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητή Χρήστου Ι. Μπούρα ενώ η κεντρική ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον Δικηγόρο – Συγγραφέα κ. Χρήστο Μούλια, με τίτλο: «Η Πάτρα στη ζωή και το έργο του Παναγιώτη Κανελλόπουλου».

Στη συνέχεια, θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, 2022-23, ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς τους στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη του Ιδρύματος. Επίσης, θα απονεμηθούν τα «Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας», τιμητικές διακρίσεις που συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα, σε αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών το ακαδημαϊκό έτος 2022-23.

Απονομή βραβείων και Χορωδιακή παρουσία

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των Βραβείων Εξαίρετης Δημοσίευσης «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ» 2023 και Εξαίρετης Διδασκαλίας «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ» 2023. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή της Χορωδίας του 11ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών – «Παναγιώτης Κανελλόπουλος» υπό τη διεύθυνση της κ. Αικατερίνης Γαλανού Εκπαιδευτικού Μουσικής. Η Πρυτανική Αρχή εκφράζει τις ευχαριστίες της στους χορηγούς των «Φοιτητικών Βραβείων Αριστείας» για την έμπρακτη στήριξή τους και αυτή τη χρονιά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις