ΑΧΑΙΑ. Λίγες ημέρες μετά την συνάντηση τους στο εργοτάξιο έργων της Πατρών – Πύργου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Βασίλης Γιαννόπουλος, συναντήθηκαν εκ νέου με τον Υφυπουργό Υποδομών, Νίκο Ταχιάο, αυτή την φορά στα γραφεία του υπουργείου Υποδομών στην Αθήνα.

Αντικείμενο της συζήτησης των τριών ανδρών ήταν τα έργα υποδομών που θα τρέξουν το ερχόμενιο διάστημα αλλά και όσα πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες , τα οποία η ΠΔΕ δείχνει την διάθεση να διεκδικήσει σθεναρά.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Φαρμάκης σγμείωσε σε ανάρτησή του: «Διαδοχικές συναντήσεις για θέματα υποδομών που τρέχουν αλλά και θα τρέξουν το επόμενο διάστημα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Σχεδιάζουμε το αύριο, σήμερα.Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να καλύψουμε το έλλειμμα υποδομών της περιοχής, γι’ αυτό και η δουλειά συνεχίζεται με επιμονή και αμείωτο ρυθμό. Διεκδίκηση, παρακολούθηση, σχεδιασμός και συνεργασίες, ούτως ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα που όλοι θέλουμε, χωρίς άλλες χαμένες ευκαιρίες». Πέραν της συνάντησης με τον κ. Ταχιάο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Γιώργο Στασινό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις