ΗΛΕΙΑ. Συναγερμός έχει σημάνει στο Πλουτοχώρι Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία καθώς αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά χειμάρρου λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή.

Το αυτοκίνητο που πιθανότατα πρόκειται για ΤΑΧΙ ακόμη δεν έχει εντοπιστεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτό επέβαιναν ο οδηγός και ένα ακόμη άτομο και επικρατεί αγωνία στο Πλουτοχώρι στην Ηλεία για την τύχη τους.

Όλες οι δυνάμεις κινούνται προς αυτή την περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν το όχημα και τα άτομα που βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με το patrisnews το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο και το κάλυψαν.

Kαθοδόν είναι και μια Ομάδα Ορμητικών Νερών με 4 άτομα από την 6η ΕΜΑΚ, ενώ εντολή να ετοιμαστεί έχει λάβει και η Ομάδα Υποβρύχιων Διασώσεων με άλλα τέσσερα άτομα. Αξίζει να σημειωθεί πως το 1/3 περίπου της 6ης ΕΜΑΚ κινητοποιήθηκε στο εν λόγω συμβάν, γεγονός που καταδεικνύει τη σοβαρότητά του.

Κι ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, η υπερχείλιση των ρεμάτων έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους καθώς απειλεί σοβαρά τα σπίτια στο Πλουτοχώρι.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις