ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο κήπος μας χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας κάθε Άνοιξη και Καλοκαίρι οπότε το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον περιποιούμαστε όπως του αξίζει!

Οι μηχανές γκαζόν γίνονται οι σύμμαχοι μας στην περιποίηση του κήπου μας. Είναι εύκολες στη χρήση και η μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων μας βοηθάει να επιλέξουμε αυτή που εξυπηρετεί τις ανάγκες, τις δικές μας αλλά και του κήπου μας.

Διαλέξτε ανάμεσα σε ηλεκτρική, βενζινοκίνητη και επαναφορτιζόμενη μηχανή γκαζόν. Μηχανές με διαφορετικά πλάτη μαχαιριού, ισχύ κινητήρα, αυτοκίνηση ή όχι. Αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Μην ξεχάσουμε όμως και τα τρακτεράκια του γκαζόν που κάνουν την περιποίηση μεγάλων εκτάσεων να μοιάζει παιχνιδάκι!

Σταματία Δημητροπούλου – Πάνω από 50 χρόνια δίπλα σας

«Είμαστε δίπλα σας για να σας δώσουμε λύσεις σε οποιαδήποτε ερασιτεχνική ή επαγγελματική ανάγκη σας για την καλύτερη περιποίηση του κήπου ή της καλλιέργειας σας»

Αλυσοπρίονα, Χορτοκοπτικά, Ελαιοραβδιστικά, Καταστροφείς, Ψεκαστικά συρόμενα, Παρελκόμενα τρακτέρ, Μηχανές Γκαζόν, Σκαπτικά, Βυτία, Ανοξείδωτες δεξαμενές, Αντλητικά, Ψεκαστικά, Είδη προστασίας.

Είμαστε στον χώρο των μηχανημάτων των καλλιεργειών, δασών και κήπου πάνω από 50 χρόνια και προσπαθούμε να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές. Στην επιχείρησή μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα μηχανημάτων. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας δώσει λύση σε κάθε επαγγελματική σας ανάγκη.

Το κατάστημά μας σας παρέχει πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και service. Από το 1975 είμαστε οι επίσημοι αντιπρόσωποι της STIHL στην Σπάρτη, Λακωνίας και στην Σκάλα, Λακωνίας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες με ελαιοραβδιστικά όπως, Campagnola , AtraxSpacesonic, Zanon και Yamastik. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε είδη προστασίας όπως γυαλιά, γάντια , ενδύματα και υποδήματα. Με την βοήθεια του προσωπικού μας μπορείτε να βρείτε παρελκόμενα για τρακτέρ όπως καταστροφείς , χορτοκοπτικά-αλυσίδες , τα οποία θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Είμαστε δίπλα σας για να σας δώσουμε λύσεις σε οποιαδήποτε ερασιτεχνική ή επαγγελματική ανάγκη σας για την καλύτερη περιποίηση του κήπου σας ή της καλλιέργειας σας.

Δημητροπούλου Σταματία

Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα 8:00 - 14:00
  • Tρίτη 8:00 - 14:00 και 17:30-20:30
  • Τετάρτη 8:00 - 14:00
  • Πέμπτη 8:00 - 14:00 και 17:30-20:30
  • Παρασκευή 8:00 - 14:00 και 17:30-20:30
  • Σάββατο 8:00 - 14:00

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις