ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Υπηρεσίας και δίχως κάποιο απρόοπτο εξελίχθηκε η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 144 δικαιούχες οικογένειες από το Δημοτικό Παντοπωλείο Καλαμάτας. Διευκρινιστικά ως προς τους δικαιούχους αυτής της ενέργειας, απαραίτητα κριτήρια για κάποιον είναι να αποτελεί δημότη του Δήμου Καλαμάτας, και να έχουν καταθέσει την απαραίτητη αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα αυτό, αφού έχουν προσκομίσει τα αναγκαία δικαιολογητικά, ενώ στα πλαίσια του προγράμματος, όπως είναι φυσικό, υπάρχουν και συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια.

Το παρών έδωσε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γεώργιος Φάβας, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρόνοιας Γεωργία Ηλιοπούλου και στελέχη της Διεύθυνσης, όπου τους παρείχαν σχετική ενημέρωση για την πορεία του εγχειρήματος αυτού. Να υπενθυμίσουμε ότι η δημοτική δομή όπου πραγματοποιήθηκε η διανομή των αγαθών, φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Βιοτεχνικού Πάρκου, στο ισόγειο του κτηρίου Διοίκησης.

Όπως ανέφερε μάλιστα ο κ. Φάβας , η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης μέσω του Δημοτικού Παντοπωλείου θα συνεχιστεί μέχρι την Μ. Πέμπτη. Την ίδια στιγμή, ενόψει και Πάσχα, εξελίσσεται η διανομή κρέατος στις δικαιούχες οικογένειες, μέσω διατακτικών, μια διαδικασία που μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει καλύψει περίπου το 70 % των δικαιούχων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις