ΜΑΝΗ. Με τις απολογίες των κατηγορουμένων αναμένεται να συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας για την υπόθεση σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης μιας 12χρονης σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, με κατηγορουμένους έναν 56χρονο ιερέα και τον 67χρονο παππού του κοριτσιού.

Η δίκη συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών και πλέον ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις όλων των μαρτύρων της υπόθεσης. Το δικαστήριο διέκοψε για την Τετάρτη, οπότε οι δύο κατηγορούμενοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι είναι ένας 56χρονος ιερέας και ο 67χρονος αλλοδαπός παππούς του κοριτσιού που αρνούνται τα πάντα. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με παθούσα που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και επικίνδυνη σωματική βλάβη ανήλικου κατ’ εξακολούθηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Επενδύσεις στην τυποποίηση φέρνουν τιμή στο ελληνικό ελαιόλαδο

Ο Τουρισμός της Αρκαδίας κατά των ανεμογεννητριών

Προσοχή! Απατέωνας παριστάνει αντιδήμαρχο και εξαπατά εμπόρους στην Πάτρα!

246 κρούσματα σε μια εβδομάδα στην Πελοπόννησο. Δείτε τα ανά Νομό

Κόλαση από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Πάτρα (video)

Το νέρο του Κιάτου έστειλε δύο παιδιά στο νοσοκομείο (video)