ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ. Σε απόγνωση βρίσκεται μια οικογένεια προσφύγων στους Αγίους Θεοδώρους, καθώς είναι αναγκασμένοι να περάσουν τη νύχτα στον δρόμο, εν μέσω παγετού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, η οικογένεια Ιρακινής καταγωγής, με τα δύο μικρά παιδιά της, έμενε στη δομή των Αγίων Θεοδώρων, όμως ένα πρόβλημα υγείας του πατέρα, τον ανάγκασε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Στη συνέχεια, κρίθηκε απαραίτητη από το ιατρικό προσωπικό η μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Η οικογένεια, μέσω του Διεθνή Οργανισμού Μετανάστευσης, βρήκε ένα σπίτι στην Αθήνα που περισσότερο παρέπεμπε σε τρώγλη παρά σε σπίτι. Στο συγκεκριμένο σπίτι, όπως ανέφερε η οικογένεια υπήρχαν ποντίκια, ενώ ήταν στέκι ναρκωμανών και μεθυσμένων.

Οι γονείς των παιδιών, αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορούν να μείνουν στο συγκεκριμένο σπίτι και αποφάσισαν σήμερα το απόγευμα να επιστρέψουν στους Αγίους Θεοδώρους. Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα, έστρωσαν στην άσφαλτο και αποφάσισαν να περάσουν το βράδυ τους κυριολεκτικά μέσα στο ψύχος, μέχρι να βρεθεί λύση!

Ενδιαφέρον έχει δείξει η δημοτική αρχή Αγίων Θεοδώρων