ΕΛΛΑΔΑ. «Είδαμε ότι το click away δεν είχε ιδιαίτερη επιβάρυνση, όταν εφαρμόστηκε από 14 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου, και κατά συνέπεια είμαστε σε κατάσταση που επιτρέπει και μπορούμε να κάνουμε αυτό το βήμα μεθαύριο», τόνισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Εξαδάκτυλος.

Ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε για τα Γυμνάσια και Λύκεια ότι «πιθανώς τα επόμενα βήματα να μη γίνουν με τη συχνότητα που έγιναν τα δύο πρώτα, να μην έχουν απόσταση μιας εβδομάδας, να χρειαστεί περισσότερος χρόνος».

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου εξήγησε, πάντως, ότι εάν ξεφύγει η κατάσταση θα επανέλθουν τα μέτρα. «Είδαμε ότι το click away δεν είχε ιδιαίτερη επιβάρυνση, όταν εφαρμόστηκε από 14 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου, και κατά συνέπεια είμαστε σε κατάσταση που επιτρέπει και μπορούμε να κάνουμε αυτό το βήμα μεθαύριο» πρόσθεσε.

Ο κ. Εξαδάκτυλος ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν έχει εκλείψει ο κίνδυνος, υπάρχει μαζί μας, και ενδεχομένως να αυξηθεί στο μέλλον, αλλά και η φτώχεια συνιστά κίνδυνο που πρέπει να συνυπολογιστεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρέφος 2,5 μηνών νοσηλεύεται στην Πάτρα

Φυτώρια ελιάς και λεμονιάς: Ποιες ποικιλίες εγκαταλείπουν και ποιες προτιμούν!

Μέχρι τις 25 Ιανουαρίου το αυστηρό lockdown σε Αργολίδα και Σπάρτη!

Η Ρωμιοσύνη αποκτά το ποιητικό της Μουσείο στο σπίτι του Ρίτσου!

Νέες άδειες για 278 νέα ξενοδοχεία, τα 19 στην Πελοπόννησο!