Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα με τους Αρκάδες να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Τη μεγαλύτερη φάση στο ματς έχασε το "τριφύλλι" με τον Πούγγουρα.

Iσόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα στη Λεωφόρο. Οι ταλαιπωρημένοι πράσινοι από τα κρούσματα κορονοϊού παρατάχθηκαν με μια πειραματική σύνθεση και έδειξαν ασύνδετοι.

Από την άλλη οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, απείλησαν περισσότερο αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Καθώς οι επιθετικοί τους είχαν κακές επιλογές τις περισσότερες φορές με τη μπάλα λίγες φορές να πηγαίνει προς την εστία του Διούδη που όμως ήταν εκεί και έσωσε την ομάδα του.

Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός αναλώθηκε σε ένα ρόλο "κομπάρσου" στο ματς με τον Αστέρα να έχει την περισσότερη υπεροχή στο ματς. Βέβαια το τριφύλλι ήταν αυτό που είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι με την κεφαλιά του Πούγγουρα στο 39' να πηγαίνει έξω.

Ρόλο φυσικά στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε και ο κακός αγωνιστικός χώρος της Λεωφόρου. Παρά τις εργασίες που έγιναν, παρά το χορτάρι που ήρθε από την Ιταλία και το μηχάνημα από την Ολλανδία το χορτάρι δεν κατάφερε να δέσει και σε αρκετά σημεία δεν βοήθησε και τις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός μετά απ' αυτή την ισοπαλία έμεινε αρκετά πίσω από την 4η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καρλίτος (76' Μακέντα), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (65' Ιωαννίδης), Αϊτόρ (82' Αθανασακόπουλος), Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αλβάρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο (90' Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (63' Καπίγια), Ριέρα (63' Λουίς Φερνάντεθ), Κρέσπι (87' Τιλίκα), Μπαράλες

Πηγή: sport24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σε απόλυτη καραντίνα το Sparta Inn με 17 κρούσματα!

Η εταιρεία «Καρέλιας» διορθώνει και επιστρέφει μέρος των κερδών της!