ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Για την έναρξη της Football League και τις προοπτικές της Καλαμάτας, μίλησε ο πρόεδρος της, Γιώργος Πρασσάς.

Στην επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, την πανδημία, την προοπτική και τους στόχους της ομάδας του στάθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα, Γιώργος Πρασσάς, στις δηλώσεις του στο sportstonoto.gr. O ισχυρός άνδρας της «Μαύρης Θύελλας» δεν παρέλειψε να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στην απόχωρηση του Παπαγεωργιού από την ομάδα και την άποψη του Παλτόγλου για τη μη εκκίνηση του πρωταθλήματος. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρασσάς:

«Στόχος μας είναι φυσικά το πρωτάθλημα και η άνοδος. Με τον προπονητή μας τον Νίκο Αναστόπουλο, τους παίκτες μας, τους συνεργάτες μου και τον κόσμο μας είμαστε έτοιμοι και όταν και μας δοθεί το οκ να μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε επιτέλους ποδόσφαιρο. Μέσα στον Γενάρη μου έχουν πει θα ξεκινήσουμε προπονήσεις και προς το τέλος του μήνα, αρχές του Φλεβάρη θα ξεκινήσουν και οι επίσημοι αγώνες μας στη Football League.

Δεν υπάρχει καν σκέψη από κανένα μας για μη έναρξη της Football League. Ούτε βέβαια μας έχει πει κανένας αρμόδιος κάτι σχετικό για τη μη έναρξη της κατηγορίας μας, αλλάαντίθετα όπως σας είπα και πριν, μας διαβεβαιώνουν συνεχώς και καθημερινά περί του αντίθετου. Ότι και να γίνει πάντως εμείς έχουμε έτοιμο στην ΠΑΕ Καλαμάτα έτοιμο και Plan B, όπως λέμε Ο φίλος μου τψρα ο Άρης Παλτόγλου εξέφρασε την δική του – σας ξαναλέω και εδώ – σκέψη για μη έναρξη και για λόγους υγείας και προστασίας από τον κορονοϊό Και όπως είναι τώρα τα πράγματα, έχει και αυτός το δίκαιο του και θέλω να το τονίσω και αυτό.

Αν υπάρχει πρόβλημα τότε δεν θα γίνει το πρωτάθλημα και θα πάμε αναγκαστικά για τον Σεπτεμβρίο, υποθέτω. Οι Μεσσήνιοι σε όλη την γη είμαστε παραπάνω από 700.000 και τούτο είναι η μεγάλη μας δύναμη, η μεγάλη δύναμη της Μαύρης Θύελλας που την κάνει και ξεχωρίζει και έχει σπουδαίο μέλλον και ανάλογη προοπτική. Η Μαύρη Θύελλα έχει φιλάθλους παντού, σε όλη την Πελοπόννησο, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό και αυτή είναι και η τεράστια δύναμή της, αυτό που την κάνει και ξεχωρίζει…».