ΕΛΛΑΔΑ. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος αποφάσισαν πριν λίγους μήνες να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, μετά από δύο χρόνια γάμου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, πραγματοποίησε πρόσφατα ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένοι να απαντήσει στις απορίες των διαδικτυακών της φίλων. Σε αυτό το Q&A, μάλιστα, αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Αρχικά, η ίδια δήλωσε ότι αισθάνεται καλά διότι ήταν δική της απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. «Από τη στιγμή που ήταν δική μου επιλογή και απόφαση να χωρίσω… είμαι καλά! Μετά από 7 χρόνια σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο», εξομολογήθηκε σε απάντησή της.

Παράλληλα, της έγινε η ερώτηση γιατί χώρισε με τον σύζυγό της και η απάντησή της ήταν αφοπλιστική! «Σαν άνθρωποι δεν έχουμε χωρίσει! Υπάρχει πολλή αγάπη και από τις δύο πλευρές και οφείλουμε ο ένας στον άλλο αυτό που είμαστε σήμερα. Πάντα στη σχέση μας υπήρχε σεβασμός και αληθινό ενδιαφέρον και από τους δύο και προχωρούσαμε μαζί σε όλα», αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε παρακάτω τις απαντήσεις της: