Για τα χρήματα τα οποία θα λάβουν οι ομάδες από το στοίχημα αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος.

ΤΡΙΠΟΛΗ. Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης έκανε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε σε αυτές, τόσο στις φήμες περίς συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Κώτσιρα, όσο και για τα χρήματα που θα εισπράξουν οι ομάδες από το στοίχημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Κώτσιρα και τις φήμες περί συμφωνίας με ΠΑΟΚ: «Πρέπει να μιλάμε υπεύθυνα γιατί μας ακούει κόσμος. Δεν υπάρχει κάτι ούτε επίσημο, ούτε ανεπίσημο για τον παίκτη μας».

Για τα λεφτά που θα πάρουν οι ομάδες από το στοίχημα: «Η μεγαλύτερη αδικία που έχει γίνει είναι γιατί δεν παίρνουν οι ομάδες ένα ποσοστό από το στοίχημα. Δεν υπάρχει ανταποδοτικότητα από τις στοιχηματικές εταιρίες. Αυτό είναι πέρα για πέρα άδικο. Δεν γίνεται να παίρνει χρήματα από την εταιρία σου η στοιχηματική εταιρία και να μην σου δίνει τίποτα για αυτό. Πρέπει να πάρουν οι ομάδες ποσοστό από το στοίχημα και να γίνει έλεγχος για το που θα διατεθούν αυτά τα ποσά. Να βελτιωθούν οι ακαδημίες, να κάνουμε γήπεδα ώστε να αρχίσει να κινείται καλύτερα το άθλημα».

Για το ότι πολλοί παράγοντες θα χρησιμοποιούσαν αυτά τα λεφτά για προσωπική τους χρήση: «Όσο λειτουργούμε με την ελληνική νοοτροπία, στο τέλος εμείς την πληρώνουμε και πέφτουμε στο λάκκο. Φτάσαμε να μην έχουμε βασικές παραμέτρους που απαιτούνται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή θα σταματήσει η... κουτοπονηράδα. Το πρόβλημα είναι οι θεσμοί τι κάνουν. Δεν πρέπει να δούμε τι κάνει το άτομο, αλλά τι έλεγχος υπάρχει σε αυτόν».

Ειδήσεις σήμερα:

Ταυτοποιήθηκε ο αλλοδαπός που καλλιεργούσε χασίς στον Πάρνωνα!

2020. Aγάπη ή μίσος; Το αξεπέραστο video της ανθρωπότητας!

Γεγονός η ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με την Πελοπόννησο!

Χρυσόστομος: «Ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 πράξη έμπρακτης ανθρωπιάς»

Οι γιατροί της Καλαμάτας μιλούν για όσα έζησαν… (video)