«Προτεραιότητα μας το συμφέρον των Πελοποννησίων»

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Η ΠΕΔ Πελοποννήσου συναισθανόμενη την κρισιμότητα της διατήρησης της Πελοπόννησος ΑΕ σε λειτουργία, λόγω της πολλαπλής χρησιμότητας της, της εμπειρίας της και της υψηλής δυνατότητας της να εξασφαλίζει πόρους από Ευρωπαϊκά Προγράμματα, στην Περιφέρεια και τους πολίτες της, κάνει γνωστό ότι αποφάσισε για να διευκολύνει την κατάσταση, καθόσον η Περιφέρεια δεν συμφωνούσε με τις προτάσεις επίλυσης του θέματος που είχε η ΠΕΔ υποβάλλει, να διευκολύνει την Περιφέρεια να εφαρμόσει την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της ώστε να μετέχει μόνη στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που θα απαιτηθεί.

«Η ΠΕΔ Πελοποννήσου δρώντας πάντα θεσμικά απέστειλε χθες επιστολή προς τους επικεφαλής των παρατάξεων και όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου γνωστοποιώντας την ως άνω αναφερόμενη πρόθεσή της και σήμερα νέα επιστολή με την οποία αιτείται την άμεση σύγκλιση της διακοπείσας Γενικής Συνέλευσης της Πελοπόννησος ΑΕ και την υλοποίηση των Αποφάσεων των Συλλογικών Οργάνων, ΠΕΣΥ και ΔΣ ΠΕΔ.

Επί του παρόντος δεν θα σχολιάσουμε όσα διαδραματίσθηκαν στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο, οι πολίτες της Πελοποννήσου έχουν γνώση και κρίση. Θα περιοριστούμε στο να πούμε ότι οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη φρονούμε θα είναι εις βάρος των Πελοποννησίων. Σε περίπτωση δε που δεν υλοποιηθούν οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι τίθενται πλέον και θέματα νομιμότητας».

Ειδήσεις σήμερα:

Απορρίφθηκε η αίτηση του ΑΔΜΗΕ για το έργο του Δυτικού Διαδρόμου στην Πελοπόννησο

Η Πάτρα διεκδικεί το εργοστάσιο παραγωγής της Next e.Go

Σαμαράς: «Άθλια σκευωρία η υπόθεση Novartis. Eθνικό καθήκον να αναδειχθεί η αλήθεια!»