ΚΙΑΤΟ. Συνελήφθησαν, στις 15.12.2020 το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο (2) ημεδαπές, 26χρονη και ανήλικη, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα- υπεραγορά τροφίμων προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Συνελήφθησαν, στις 15.12.2020 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 50 και 30 ετών, αντίστοιχα, γιατί μαζί με 40χρονο ημεδαπό, που αναζητείται, αφαίρεσαν από αγρόκτημα ημεδαπού αγροτικά προϊόντα (πορτοκάλια), τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

ΜΕΣΣΗΝΗ. Συνελήφθη, στις 15.12.2020 το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από ημεδαπό κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -68- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.