ΚΟΣΜΟΣ. Ο 24χρονος Πορτογάλος αναβάτης, Αντρέ Σοουζάο που συμμετέχει στο Πορτογαλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας, στα Superbikes, επιχειρεί με ένα Honda Monkey Z125.
Για 4 χρόνια θα περιπλανιέται ανά τον κόσμο, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα: να κάνει τον γύρο του κόσμου με μοτοσυκλέτα.
Ο Αντρέ Σόουζα, που συμμετείχε στο Πορτογαλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας, στα Superbikes, αφήνει τους αγώνες για να κάνει τον γύρο του κόσμου, όχι όπως στο μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν, με πλοίο ή τρένο, αλλά με μια μικροσκοπική μοτοσυκλέτα, ένα Honda Monkey Z125.
Αφού πέρασε από 20 χώρες, καλύπτοντας τα πρώτα 14.000 χλμ., ο Σόουζα βρέθηκε στην Ελλάδα και με την καθοδήγηση και τη βοήθεια της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (MOT.O.E.), πέρασε από: Άγκιστρο Σερρών, Καβάλα, Αγ. Αθανάσιος Θεσσαλονίκης, Παλιός Αγ. Αθανάσιο, Κοζάνη, Γρεβενά, Ιωάννινα, Πάργα, Πρέβεζα, Αίγιο, Αμαλιάδα, Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα, Σπάρτη, Ναύπλιο, Κρήτη, Χαλκίδα, Λαμία, Κατερίνη και Νέα Πέραμο Καβάλας. Κατά την περιήγησή του σε όλες αυτές τις περιοχές της Ελλάδας, επισκέφθηκε αρκετά σημεία από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της Honda Moto, αλλά και την πρόσφατα ανακαινισμένη έκθεση Honda Moto στην Λεωφ. Αθηνών 71, του ομίλου Σαρακάκη.
Ευρισκόμενος στην Αθήνα, είδε και από κοντά την Ακρόπολη, καθώς για τον ίδιο αποτελούσε κι αυτή όνειρο ζωής.
Στόχος του Andre Sousa είναι να αποτελέσει τον πρώτο άνθρωπο που θα κάνει τον γύρο του κόσμου με ένα Honda Monkey Z125. Μένει να διασχίσει ακόμα 40 χώρες, στα επόμενα 1-2 χρόνια. Μετά τη Νότια Ευρώπη, ελπίζει να βρεθεί σε Ασία, Η.Π.Α., Αυστραλία, Νότια Αμερική και Αφρική, και επιστρέφοντας στην Βόρεια Ευρώπη να καταλήξει στην Πορτογαλία.