ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ. Η μαγευτική και μοναδική Ελαφόνησος γίνεται το σκηνικό για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης στο αποψινό GNTM 3. Η φωτογράφηση για την καμπάνια ενός αυτοκινήτου υψηλών προδιαγραφών, εμπνέεται από την ταινία «Mad Max».

Σε ένα απόλυτα κινηματογραφικό σετ, τα μοντέλα καλούνται να ποζάρουν ως συμμορία της ερήμου, που ψάχνει για καύσιμα και πρώτες ύλες. Κανείς δε λείπει από τη λήψη, καθώς ο «πρωταγωνιστής» ή η «πρωταγωνίστρια» περιβάλλεται κάθε φορά από τα υπόλοιπα μοντέλα, που συμβάλλουν με τον τρόπο τους στο αποτέλεσμα.

Όλοι γνωρίζουν πως η μάχη για τη συνέχεια δε θα είναι εύκολη, πόσο μάλλον όταν και οι κριτές τονίζουν ότι δεν υπάρχει χώρος για δικαιολογίες. Ούτε όμως και για φιλίες. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ κάνει την ανατροπή με το στρατηγικό του αβαντάζ και αποδεικνύει πως η επιβίωση στον διαγωνισμό είναι πιο προσωπική υπόθεση από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CIgQnz-hK77

Μηχανές, αναβάτες, το αυτοκίνητο, το styling, αλλά και η πανέμορφη παραλία του Σίμου, συνθέτουν τη δυστοπική ατμόσφαιρα και βάζουν τα παιδιά πιο εύκολα στο ρόλο του σκληροτράχηλου αρχηγού.

Ο φωτογράφος Μάριος Καζάκος δίνει τις κατευθύνσεις, ενώ η Βίκυ Καγιά με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα, προσπαθούν πολύ να βοηθήσουν τα μοντέλα, καθώς φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν ορισμένες δυσκολίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: «Το παιδί μου είναι σε σοβαρή κατάσταση». Συγκλονίζει ο πατέρας του 8χρονου με συμπτώματα Kawasaki (video)

Τιμές της δεκαετίας του ’90 για το ελαιολάδο

Ηλικιωμένος από τη Σπάρτη διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Covid19