ΛΑΚΩΝΙΑ. Με το υπ’ αριθμόν 1920/26-11-2020 ΦΕΚ διορίστηκαν τρεις (3) μόνιμοι ιατροί - αναισθησιολόγοι στο νοσοκομείο Λακωνίας, δύο (2) για τη Ν.Μ. Σπάρτης και ένας (1) για τη Ν.Μ. Μολάων.

Όπως αναφέρει ο Νεοκλής Κρητικός, βολευτής Λακωνίας της ΝΔ «για όσους γνωρίζουν και όσους έχουν ζήσει από κοντά τις δυσκολίες λειτουργίας των ιατρικών μονάδων αυτή είναι μια σημαντική ενίσχυση. Λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα για μία βασική ιατρική ειδικότητα που ιδιαιτέρα τώρα στην εποχή της πανδημίας είναι ακόμα πιο απαραίτητη.

Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό Υγείας κ.Βασίλη Κικίλια και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, οι οποίοι κατανόησαν τη μεγάλη σημασία που έχει αυτή η προσθήκη των μονίμων αναισθησιολόγων στην εύρυθμη λειτουργία των Νοσηλευτικών Μονάδων και που έδωσαν οδηγίες για άμεση και κατά προτεραιότητα κρίση αυτών των θέσεων.

Επίσης ευχαριστώ τη διοίκηση του Νοσοκομείου, την Επιτροπή κρίσεων με πρώτη τη γραμματέα κα Δέσποινα Βλάχου, η οποία ολοκλήρωσε τις κρίσεις κατά τη διάρκεια της άδειάς της και τέλος τους τρεις (3) νέους συναδέλφους που παρ' ότι είχαν δυνατότητες να επιλέξουν άλλη περιφερειακή ενότητα, εν τούτοις επέλεξαν τη Λακωνία.

Προχωράμε για την πλήρη αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας της Λακωνίας!»