Γράφει ο Ιωάννης Χριστάκης*

Η υπουργός έχει δώσει πολλά δείγματα γραφής που κατατείνουν στον ισχυρισμό ότι την χαρακτηρίζει στις αποφάσεις της η προχειρότητα και η ανοργανωσιά εμπλουτισμένη με το εκδικητικό μένος των «αρίστων», όταν συνειδητοποιούν το μέγεθος των συνεχών Αποτυχιών τους !!!

Έτσι λοιπόν υπακούοντας στις αποφάσεις του Πρωθυπουργού ετοιμάζεται να ανοίξει τα σχολεία στις 7 ή 14 Δεκέμβρη με τραγικό αποτέλεσμα να μην έχουν παρά μόνο 3-4 εβδομάδες οι καθηγητές σε Γυμνάσια και Λύκεια για να πραγματοποιήσουν tests, διαγωνίσματα 1ου Τετραμήνου και διδασκαλία κάποιας σχετικής διδακτέας ύλης μετά την ιλαροτραγωδία της τηλεκπαίδευσης!

Αν δεν καταλαβαίνει ότι προχωρά στην πνευματική, ψυχική, φυσική εξόντωση των εκπαιδευτικών ας της υποδείξει κάποιος επιτέλους!!!

Ή καλύτερα, ας διδάξει πέντε – δέκα χρόνια σε ένα δημόσιο σχολείο για να καταλάβει τις ιδιαίτερες συνθήκες της αξιολόγησης των μαθητών μας όπως και τα φετινά – ιδιαίτερα – άθλια / εξοντωτικά χρονικά περιθώρια για την πραγματοποίησή της!

Υστερόγραφο: Αν μάλιστα κάνουν και τεστς κορονοϊού σε μαθητές και καθηγητές μειώνονται οι παραπάνω χρόνοι στο ελάχιστο! Έλεος !!!

*Φιλόλογος