ΤΡΙΠΟΛΗ. Για πολλούς στρατιώτες οι οποίοι είναι σε καραντίνα εντός του στρατοπέδου στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Τρίπολης κάνει λόγο σε επερώτησή της η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση. «Μάλιστα στο στρατόπεδο στην Τρίπολη, αντί να παίρνονται ουσιαστικά μέτρα, επαναλαμβάνεται το σκηνικό να μπαίνουν σε καθεστώς καραντίνας δεκάδες στρατιώτες κάθε φορά που βρίσκεται ένα νέο κρούσμα, επειδή ήρθαν σε επαφή μαζί του. Τα τεστ γίνονται καθυστερημένα και «με το σταγονόμετρο» ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που ακόμα και τώρα δεν αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στο τέλος της επερώτησης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Γόντικας και Γιάννης Κελλάρης αναφέρουν: «Ρωτάμε λοιπόν, έστω και τώρα στο και πέντε, θα πάρετε μέτρα προστασίας του λαού από τη διάδοση του κορωνοϊού και συγκεκριμένα:

Θα πραγματοποιήσετε δωρεάν μαζικά τεστ σε χώρους μεγάλης συγκέντρωσης πληθυσμού, όπως στρατόπεδα, κέντρα μεταναστών, καταυλισμούς Ρομά, κλπ; Επίσης σε ευαίσθητους χώρους όπως γηροκομεία, προνοιακά ιδρύματα, κλπ;

Θα επιταχθούν ξενοδοχεία για να διαμένουν όσοι είναι κρούσματα κορωνοϊού ή έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους στους ιδιαίτερα ευαίσθητους χώρους που περιγράψαμε;»

Ειδήσεις σήμερα:

Προβολή της Ελαφονήσου μέσα από κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές

Τα πυρηνελαιουργεία «πνίγουν» το Ναύπλιο!

Σε λίγο η Κρήτη αποκτά ενέργεια από την Πελοπόννησο!

Project 1,4 δισ. € στην Καλαμάτα με πλούσιο παρασκήνιο…