ΤΡΙΠΟΛΗ. Αυτοψία στα έργα στην Κανδήλα και στις πηγές Σίντζι πραγματοποίησε την Παρασκευή (20/11/2020), ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, υπογραμμίζοντας τη σημασία που δίνει η δημοτική αρχή στην αναβάθμιση των τοπικών κοινοτήτων.

Ο Δήμος Τρίπολης έχει ολοκληρώσει τις ασφαλτοστρώσεις στις πηγές Σίντζι, ενώ ταυτόχρονα υλοποιεί και το έργο διαμόρφωσης της εισόδου στην Τ.Κ Κανδήλας.

Με δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης σημείωσε: «Θεωρούμε ότι το έργο της ασφαλτόστρωσης στις πηγές Σίντζι, είναι πολύ σημαντικό, αφού πλέον εξυπηρετεί πολλούς κτηνοτρόφους που δυσκολεύονταν να προσεγγίσουν τις εγκαταστάσεις τους. Ταυτόχρονα παρέχει δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στις πηγές, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης επισκεπτών και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαι θέση να κάνω πιο αναλυτικές ανακοινώσεις επί του θέματος.

Επιπλέον, υλοποιούμε και το έργο διαμόρφωσης της εισόδου της Κανδήλας που είναι ενταγμένο στην ΤΑΠΤοΚ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Για εμάς τα χωριά έχουν ιδιαίτερη σημασία, και το έχουμε κάνει πραγματικά πράξη μετά από 14 μήνες θητείας. Έχουμε προχωρήσει και υλοποιήσει έναν μεγάλο αριθμό έργων στα χωριά μας και ορισμένα ήταν έργα που αποτελούσαν χρόνια αιτήματα. Δεσμεύομαι ότι η δουλειά που κάνουμε θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια αυτής της θητείας μας και της επόμενης.

Εμείς το υποσχεθήκαμε προεκλογικά και το κάναμε πράξη, τα χωριά μας έχουν και θα έχουν την ίδια βαρύτητα με την Τρίπολη. Αν δεν στηρίξουμε τα χωριά μας, τους ανθρώπους που ζουν σε αυτά και τον πρωτογενή τομέα, δεν έχει μέλλον ο ίδιος ο Δήμος».

Από την πλευρά του, ο δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης κ. Γιώργος Οικονομόπουλος μίλησε για τη σημασία του έργου στις πηγές Σίντζι που είναι ένα τουριστικό μέρος με σημαντική επισκεψιμότητα, ενώ τόνισε την αναβάθμιση συνολικά της δημοτικής ενότητας Λεβιδίου, με τα έργα που υλοποιεί ο Δήμος Τρίπολης.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΤΚ Κανδήλας κ. Παναγιώτης Ευσταθίου υπογράμμισε ότι η συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Τζιούμη είναι άψογη και ότι τον τελευταίο καιρό γίνονται πολλά έργα στο χωριό από τον Δήμο Τρίπολης.