Οι εκπαιδευτικοί ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα με το σύστημα

ΗΛΕΙΑ. Εκπαιδευτικοί - άλλοι από τις σχολικές μονάδες, και άλλοι από τις κατοικίες τους- έκαναν τα μαθήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα, αν και αρκετοί μαθητές πάλι σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεν κατάφερναν να μπουν στο σύστημα και άλλους ανά διαστήματα τους… «πέταγε έξω».

Μια όμορφη και συγκινητική στιγμή, πάντως, εκτυλίχθηκε κατά την έναρξη της τηλεκπαίδευσης στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας, όταν κατάφερε να συνδεθεί μαθήτρια που χθες είχε τα γενέθλιά της. Με την προτροπή της δασκάλας της, που γνώριζε την ημέρα των γενεθλίων της, οι συμμαθητές της, της ευχήθηκαν με το τραγούδι των γενεθλίων και με την ευχή να κεράσει σύντομα χωρίς κορονοϊούς και τηλεκπαιδεύσεις!

Όπως ανέφεραν οι εκπαιδευτικοί ακόμη δεν έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα με το σύστημα και παράλληλα δεν λείπουν οι διαμαρτυρίες γονέων οι οποίοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν λόγω έλλειψης υπολογιστών ή και διαδικτύου στις νέες απαιτήσεις που επιβάλλει η τηλεκπαίδευση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ισοτιμία στην μάθηση.