Τις εταιρείες παραγωγής εμβολίων, «δείχνει» ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λακωνίας

ΣΠΑΡΤΗ. Η καθολική έλλειψη αλλά και η με το σταγονόμετρο χορήγηση και εκτέλεση αντιγριπικών εμβολιασμών στα φαρμακεία, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις εταιρείες παραγωγής των εμβολίων.

Αυτό τονίζει, σε ανακοίνωσή του, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λακωνίας.

Ο Σύλλογος,επιπλέον, κατανοώντας την αγωνία των πολιτών για τον έγκαιρο εμβολιασμό τους κατά του ιού της εποχικής γρίπης, διαβεβαιώνει πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, έως και τις 15 Δεκεμβρίου, θα υπάρξει διαθεσιμότητα του εμβολίου, σε όλα τα φαρμακεία τού Συλλόγου.

Τέλος, ευχαριστεί το κοινό για την υπομονή αλλά και την κατανόηση που επιδεικνύει προς τους φαρμακοποιούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Όπως θα γνωρίζετε, σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά διανύουμε την περίοδο εποχικού εμβολιασμού και μάλιστα βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα αυτής. Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε τους πολίτες του νομού μας ότι, η καθολική έλλειψη και με το σταγονόμετρο χορήγηση και εκτέλεση αντιγριπικών εμβολιασμών στα φαρμακεία του συλλόγου μας, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην διάθεση αυτών από τις εταιρείες παραγωγής.

Σε κάθε περίπτωση κατανοούμε την αγωνία των συμπολιτών μας για έγκαιρο εμβολιασμό κατά του ιού της εποχικής γρίπης και σας ενημερώνουμε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα έως και τις 15/12 θα υπάρξει διαθεσιμότητα στα φαρμακεία του συλλόγου μας.

Σκοπός μας ο έγκαιρος εμβολιασμός όλων των συμπολιτών μας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και κατανόηση που δείχνετε στα μέλη μας. Ο Φαρμακοποιός της Λακωνίας παραμένει δίπλα σας καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια τις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι 5 δημοφιλέστεροι αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία! Είναι μέσα η Πελοπόννησος;

Προχωρά το έργο ηλεκτροφωτισμού στην Πάτρα

Μειωμένη η παραγωγή στο βιολογικό σταφύλι της Κορινθίας

3η βιομηχανική μονάδα από την Πλαστικά Ελλάδος στη Μεγαλόπολη