Η Αλεξία απο το Άργος και η Κωνσταντίνα απο την Βυτίνα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Βραδιά Voice και οι διαγωνιζόμενοι ρίχτηκαν στη μάχη για να διεκδικήσουν μια θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού. Δύο μωραϊτισσες, η μία από το Άργος και η άλλη από την Βυτίνα «έκλεψαν» την παράσταση.

Η 9η blind audition ξεκίνησε με την Αλεξία Χιώτη από το Άργος, η οποία ασχολείται τα τελευταία χρόνια επαγγελματικά με το τραγούδι. Η ίδια επέλεξε να ερμηνεύσει το «Χίλιες Βραδιές» με την Έλενα Παπαρίζου να γυρνά αρχικά ενώ στο τέλος γύρισε κι ο Πάνος Μουζουράκης.

Από την αρχή ο τραγουδιστής φάνηκε γοητευμένος με την Αλεξία κι οι ατάκες έδιναν και έπαιρναν με έντονη δόση φλερτ. Αν και η Αλεξία επέλεξε τελικά την αγαπημένη της Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης δεν έχασε ευκαιρία να της κρατήσει ρομαντικά το χέρι, δίνοντας στο τέλος μια χιουμοριστική διάσταση βάζοντας στα χέρια τους αντισηπτικό.

Κωνσταντίνα Βλάση: Η Βυτινιώτισσα που έκανε τις καρέκλες να γυρίσουν στο Voice

Ερμηνεύοντας το Dirty Diana κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην επόμενη φάση του παιχνιδιού με coach τoν Πάνο Μουζουράκη

Μια Τριπολιτσιώτισσα με καταγωγή και από τη Βυτίνα το βράδυ 8/11 ερμήνευσε στην 9η Blind Audition του The Voice of Greece το Dirty Diana και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Η Κωνσταντίνα Βλάσση που επέλεξε ως coach τον Πάνο Μουζουράκη απέσπασε θετικά σχόλια για την ερμηνεία της, τόσο από τον Σάκη Ρουβά όσο και από την Έλενα Παπαρίζου, ενώ όταν αναφέρθηκε στην καταγωγή της από τη Βυτίνα έκανε την Έλενα να αναφωνήσει: «Αχ, την αγαπάω τη Βυτίνα»!

Η Κωνσταντίνα εξήγησε ότι έχει σπουδάσει Δημόσια Υγεία και ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι τα τελευταία χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στο παιχνίδι, αφού την πρώτη τη νίκησε το άγχος της και δεν έφτασε να διαγωνιστεί!