Αμέριστη η στήριξη Κρητικού στη Διοίκηση και στη Διεύθυνση του «Λακωνία»

ΣΠΑΡΤΗ. Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Εσπεριδοειδών Αμυκλών «Λακωνία». Στη συνάντηση που είχε με την νέα διοίκηση που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός συζητήθηκαν τόσο οι προοπτικές ανάπτυξης, όσο και οι άμεσες προτεραιότητες του Συνεταιρισμού. Όπως αναφέρει ο βουλευτής «έγινε ειδική συζήτηση για τους εργάτες γης από άλλες χώρες και κατέθεσα την πρόταση μου, για τον τρόπο διαχείρισης του θέματος, με τον έλεγχο για τον Covid19. Διέκρινα μια αποφασισμένη ομάδα συμπολιτών, με θέληση να προσφέρει, εκμεταλλευόμενη θετικά τόσο την ποιότητα των εσπεριδοειδών μας, όσο και το θετικό όνομα που κατέχει το "ΛΑΚΩΝΙΑ", σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ειδικά τα πορτοκάλια και οι χυμοί της Λακωνίας μας, αποτελούν το μεγάλο μας όπλο. Με χαροποίησε το γεγονός, πως με τα στοιχεία που έχουν μέχρι τώρα και με την έμπειρη "ματιά" τους, διαβλέπουν θετικές προοπτικές για το άμεσο μέλλον!»

Ο βουλευτής συνεχάρην τον επανεκλεγέντα πρόεδρο Δημήτρη Δημάκο, καθώς και τους εκλεγέντες συμβούλους, Ηλιόπουλο Ηλία, Ορφανό Κων/νο, Κατσίχτη Γεώργιο, Παυλούνη Δημήτριο, Σαρρή Βελισσάριο, Σκαφιδά Παναγιώτη, ευχόμενος καλή δύναμη και καλή επιτυχία και κατέληξε:

«Οφείλω να εξάρω τη σημαντική συμβολή του γενικού Διευθυντή κ. Αντώνη Δικαιάκου, ο οποίος με τις γνώσεις και τις ικανότητές του, έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία, στην ανάπτυξη του Συνεταιρισμού, καθώς και στη διαφαινόμενη θετική προοπτική του! Θα ειμαι δίπλα τους, όπως και σε κάθε συνεταιρισμό της Λακωνίας μας!»