Ανώνυμα, ιδιώτες χορηγοί, προσέφεραν τα αναγκαία υλικά για την πραγματοποίηση της δράσης

ΣΠΑΡΤΗ. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ευπρεπισμού του παλαιού Δικαστικού Μεγάρου Σπάρτης και του καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου, ύστερα από πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Πετ. Δούκα και υπό την εποπτεία των Αντιδημάρχων κ.κ. Θεμ. Πατσιλίβα και Αθαν. Καρλαύτη.

Η δράση περιελάμβανε αποξήλωση των φθαρμένων διχτύων που περιέβαλαν το κτίριο, αντικατάσταση της ακατάλληλης περίφραξής του και επιπλέον καθαρισμό και απολύμανση του περιβάλλοντος χώρου συνολικά.

Ο κ. Θεμ. Πατσιλίβας, αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων, μιλώντας στην κάμερα του notospress.gr χαρακτήρισε το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο «άγαλμα, ανοιχτό βιβλίο της Ιστορίας της Δικαιοσύνης της Λακωνίας», προσθέτοντας πως ο Δήμος, «…δεν έχει την αρμοδιότητα της φροντίδας του κτιρίου αλλά την αρμοδιότητα της αισθητικής της πόλης».

Ο κ. Αθ. Καρλαύτης, αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, έδωσε περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες της προσπάθειας την οποία και επέβλεπε.

Και οι δύο αντιδήμαρχοι ευχαρίστησαν θερμά τους ιδιώτες δωρητές που ανώνυμα προσέφεραν τα υλικά της παρέμβασης αλλά και τους εργάτες του Δήμου που συμμετείχαν σε αυτή.

Δείτε τι δήλωσαν οι δύο αντιδήμαρχοι, στο μικρόφωνο του notospress.gr:

Δ.Π.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Ληστεία με... το καλημέρα σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ

28η Οκτωβρίου: Ο καιρός φοράει χλαίνη

Ηλεία: Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς

Είναι εδώ! Ένα νέο κρούσμα κορονοϊού κάθε ώρα στην Πελοπόννησο!

Κύθηρα: Καταδικάστηκαν ισόβια ενώ το θύμα τους... ζει!